Laza Zcell Samsung Galaxy S5 2x 2800 mah Батерия с NFC + зарядно + пътен калъф Разход (Samsung Galaxy S V батерията е Съвместима с всички модели на Samsung Galaxy S5. Samsung Galaxy S V, Sprint, AT & T, T-Mobile, на Американ

Laza Zcell Samsung Galaxy S5 2x 2800 mah Батерия с NFC + зарядно + пътен калъф Разход (Samsung Galaxy S V батерията е

Продуктът е наличен
BGN 4.09
Сума:

Захранва от Zcell
Laza ви предлага акумулаторни батерии с точна оценка, на които се характеризират с висок капацитет, най-качествени и голям брой цикли на зареждане.Батерии, захранвани от Zcell са изключителни за Laza и са водещи по отношение на качеството на батерията и по-продължително на срока на експлоатация в сравнение с други марки.Докато други марки освен на захранване, батерии Zcell работят, както обещах.
Характеристики
2 Точно изчислени на батерията Zcell капацитет от 2800 ма с NFC
Зареждане на телефона или на пътното зарядно устройство, подходящ за оригинален чехлу
Компактно зарядно устройство с панти с вилица
Батерии Zcell
Zcell combo включва 2 батерии, захранвани от Zcell, произведени и тествани в точната капацитет.Батерии Zcell притежават всяка капка енергия, от които те говорят.
Компактно Зарядно Устройство
Нашето зарядно устройство е оборудвано сгъване с вилица и интелигентен led индикатор за батериите са готови за работа.Работи както с Zcell, така и с оригинални батерии.
Съвместимост
Samsung Galaxy S5
Какво е включено в комплекта?
2 батерии, захранвани от Zcell (2800 ма) NFC
Компактно Зарядно Устройство
Гаранция
гаранция EZ за 1 година
Laza, Безжични Аксесоари Премиум-клас
Laza е лидер в производството на батерии, зарядни устройства, кобур и седалките.От 2000 г. ние предлагаме новаторски продукти и отлично обслужване на клиентите.
.

Декларирани свойства

Най-добри сделки