[2] Защитно фолио за дисплея на Galaxy Note 9, 5C [Твърдост 9H] [Защита от пръстови отпечатъци] [Защита от надраскване] Защитен слой от закалено стъкло, която е съвместима с Samsun

[2] Защитно фолио за дисплея на Galaxy Note 9, 5C [Твърдост 9H] [Защита от пръстови отпечатъци] [Защита от надраскване]

Продуктът е наличен
BGN 4.62
Сума:

Най-здрав и издръжлив закалено стъкло с висока в индустрията показател за твърдостта 9 H (по-стегната ножа), на практика прави невъзможно на белези нож, ключове и други остри предмети.
Не е лесно да се прекъсне :
Изработени от по-стабилен материал, защитно фолио за екрана, по-здрав и му е лесно да се прекъсне, дори ако е счупено от наистина силен удар, фрагмент от стъкло все пак ще си остане цяло, което осигурява много по-голяма сигурност?
Устойчивост на пръстови отпечатъци :
специално антимасляное покритие не позволява на пръстови отпечатъци и часовник лесно да останат на повърхността и лесно се почиства.
Висок Отговор и яснота :
Благодарение на впечатляващата прозрачност на 99%, вие можете да се наслаждавате на оригинален гледане телефон и сензорна чувствителност, не забелязваме тази защитно фолио за екрана.
Внимание :
Защитно фолио за дисплея идва с комплект за почистване.Моля, следете за чистотата на околната среда и не забравяйте сгъване филм от закалено стъкло при инсталиране.

Декларирани свойства

Най-добри сделки