Кабел за зареждане на данни ReadyPlug® USB за Преносима Bluetooth високоговорители JBL FLIP 2 - USB Кабел-зарядно устройство за Компютър (6 фута)

Кабел за зареждане на данни ReadyPlug® USB за Преносима Bluetooth високоговорители JBL FLIP 2 - USB Кабел-зарядно устройство

Продуктът е наличен
BGN 9.02
Сума:

Този дълъг кабел за прехвърляне на данни от Ready Plug осигурява бърз трансфер на данни и зареждане от всеки USB порт.Предаване за устройства с USB-синхронизация.Прехвърляне на данни със скорост от 480 Mbit/s. Този USB-кабел поддържа топла връзка и се предлага с доживотна гаранция Ready Plug.Осигуряване на храна, трансфер на данни и файлове по време на зареждане.Работи с USB 1.0, 1.1 и 2.0. USB-кабел има гласове стартиране на пълнозърнести края, за облекчаване на стрес и издръжливост.USB кабел, има вътрешна фолио и екраниране на оплетке за намаляване на смущения EMI / RFI, а в комбинация с композиция от усукана двойка намалява смущения в кабела за осигуряване на надеждна, високоскоростен пренос на данни и зареждане на максимална мощност (скорост на подаване на захранване / зареждане зависи от използваното USB порта).USB кабел M/M (мъж към мъж). Предназначен за преносим Bluetooth високоговорители JBL FLIP 2.

Декларирани свойства

Най-добри сделки