Защитно фолио от закалено стъкло RetinaGuard срещу синя светлина за iPhone6s Plus / 6 Plus (бял кант) - Тествано на SGS и Intertek - Блокира прекалено болезнени синя светлина, намалява ум?

Защитно фолио от закалено стъкло RetinaGuard срещу синя светлина за iPhone6s Plus / 6 Plus (бял кант) - Тествано на SGS

Продуктът е наличен
BGN 14.83
Сума:

Официалната защитно фолио RETINAGUARD срещу синя светлина за най-популярните мобилни телефони и таблети от RG, INC
: : Ефективно блокира 90% от вредната синя светлина от led екрани.
: : : Прекомерното излагане на синя светлина на led екрани може да доведе до несбалансированному нивото на мелотонина, че води до нарушения на съня, напрежение в очите и умора.
: : : RETINAGUARD използва ексклузивна технология и е професионално изпитана лаборатория INTERTEK и SGS, като се гарантира качеството на продукта повече от 130 години.
* Ние разбираме потенциалната вреда прекомерното излагане на синя светлина на деца и възрастни, които активно използват led устройства, и много се гордеем с изпълнението на необходимите изисквания за да се гарантира, че RETINAGUARD е най-ефективната и надеждна защита на екрана със синя светлина на пазара, гаранция за RG, INC.
Опаковката включва :
(1) Защитно фолио за екрана със защита от синя светлина 1
(2) Средство за премахване на прах 1
(3) кърпичка за почистване от микрофибър 1
: : : Цвят : Crystal HD Прозрачен
: : : Приложение : : :
1. Почистете и отстранете всички прах или петна по екрана с помощта на специално разработена кърпи от микрофибър, който се намира вътре в опаковката.
2. Отклейте етикет с номер (1), като внимавате да не докосвате субстрат, за да я запазим чиста и без пръстови отпечатъци.
3. Выровняйте филм за ъгъл защитно фолио и го държи на място, бавно нанесете защитен филм.
4. Отклейте етикет с надпис (2), ако под него няма прах или мръсотия, всички мехурчета, трябва да изчезне в рамките на 48 часа. (Фолио с бял кант не са маркер (2) ).

Декларирани свойства

Най-добри сделки