СЕЛФИ-стик, новият модел на 2015 година ПРЕМИУМ качество и безплатна доставка. Работи с устройства на Apple iPhone, Android и Samsung, дистанционно управление и Bluetooth безплатно, бе?

СЕЛФИ-стик, новият модел на 2015 година ПРЕМИУМ качество и безплатна доставка. Работи с устройства на Apple iPhone, Android

Продуктът е наличен
BGN 4.69
Сума:

ВАЖНИ ЛИ СА ЗА ВАС КАЧЕСТВО, ДИЗАЙН И ЛЕКОТА ПРИ ПРАВЕНЕ НА СНИМКИ И ВИДЕО?
Чисто нов Xtender Pro 2015 г., се намира в Своя собствена Лига.Нашите клиенти и изрази, така че сме се отказали от необходимите дистанционни управления, Bluetooth връзки и постоянно зареждане на батерията, характерни за по-старите модели, и са усъвършенствали форма и дизайн, за да се осигури максимална простота и функционалност при заснемане на снимки и видео.
Допълнителните функции включват :
Създайте перфектния ъгъл за самостоятелни или групови снимки.Повече няма неудобни ъгли, които в крайна сметка могат да създадете ДВОЙНА БРАДИЧКА!
Повече не трябва да помоля непознати хора да снимам вас!
Възможност за използване на предоставените огледален спънки за достъп до задната част на HD-камера.Повечето устройства са много по-качествени камера за задно виждане с резолюция от 1080p, в сравнение с предна камера, обикновено използвана за селфи-снимки.
В момента е съвместим с повечето смартфони, включително Apple i Phone 5, i Phone 5s, i Phone 6, i Phone 6 Plus, устройства с Android и Samsung.Може да побере на устройството с ширина 5.5 см до 8,5 см (задължително обърнете внимание на всеки защитен калъф, който използвате!).
Компактна конструкция, лесно се побира на всяко малко пространство.Се простира от 3 фута, с дължина до само 12 инча!
Натиснете бутона "Добави в количката" по-горе, за да завършите резервацията си веднага
.

Декларирани свойства

Най-добри сделки