Селфи-стик за iPhone 6S/6SPlus /5S Регулируем /Подвижни/Plug и Play Монопод-стик за Android и смартфони /Клетъчни телефони От SelfieReacher

Селфи-стик за iPhone 6S/6SPlus /5S Регулируем /Подвижни/Plug и Play Монопод-стик за Android и смартфони /Клетъчни телефони

Продуктът е наличен
BGN 36.41
Сума:

Ви е писнало да се опитат да Направят правилния изстрел с помощта на вашия i Phone Или Android?
Нито дума повече!Selfie Reacher предлага решение за всички вас, които искат да имат титуляр за селфи с отлично качество.
Нашата изключително удобен plug n снимайте ще ви помогне да правите снимки, които никога няма да забравя.
Идеален за Всякакви Обстоятелства
Вземете го със себе си навсякъде.На почивка, на екскурзия, дори в работата.Той е достатъчно незначителен, за да остане извън погледа и на вашите чанти, когато те не се използват, но същевременно достатъчно траен, за да ви предложим най-добрите селфи в живота си.
В него можете да запазите всеки смартфон, не скручивая и не го отпадане на техните (спестяване на пари и застраховка).
Той е траен и не скручивается, а също така е оборудван с ръчен каишка на китката, който ви дава по-голям контрол за получаване на перфектни снимки.
Не пропускайте тези уникални снимки със семейството и приятелите си
Включвайте и вади най-добрите снимки от живота си, за социалните мрежи, за вашия личен албум, за всякакви цели.
Нейната регулируема дължина и здрав захват гарантират, че ще можете да направите снимка с всяко разстояние, което желаете, сам или с приятели, семейство или на фона на красивия пейзаж.
Идеален за употреба за телефони от всякакъв размер .Той може надеждно да се монтира към вашия i Phone или Android смартфон, дори до вашата мини цифров фотоапарат, без опасност от падане, не скручиваясь и без да се обръща (винаги стабилно).
Просто вземете го и опитайте на практика!Можете да го тествам себе си в продължение на 365 дни (една година!), И ако вие не сте напълно удовлетворени, вие можете да си върне парите или да ни помолите да го замени с нов, без въпроси!
Получи днес по нашите специални цени и започнете да снимате най-добрите снимки от всякога! .

Декларирани свойства

Най-добри сделки