Флип калъф Bastex Heavy Duty Hybrid с червено металликом за iPhone 5C 5-то поколение - Включва Мек Черен Силиконов калъф с Мек Гел - Портмоне MyJacket

Флип калъф Bastex Heavy Duty Hybrid с червено металликом за iPhone 5C 5-то поколение - Включва Мек Черен Силиконов калъф

Продуктът е наличен
BGN 9.54
Сума:

Защитете вашия телефон с помощта на този невероятно стилен трайно хибриден своята практика с дебелина 2 бр.
Този калъф плътно облегает вашия телефон, като същевременно осигуряват оптимална защита.
Тази форма за седалките осигурява точното местоположение на всички изрезки, за да се осигури пълен достъп до функциите на телефона.
Лесно се нанася, просто като силиконовата обвивка на телефон; след това бързо защелкните корпус на върха на силикон.
Този калъф изящен, современен и предлага на цена.
Интересна история дизайн шеврона.
Древната история : Шеврон се среща в началото на изкуството, включително модели на керамика и пещерни рисунки.Примери могат да бъдат намерени на около 1800 г. пр. хр, когато археологическия възстановяването на образци на керамиката от двореца на Кносос в Крит, в съвременна Гърция.Спарта (Лакедемония) използва главно лямбду () на техните билбордове.
Хералдиката : [1] Шеврон - един от обичайните символи, във гербове, една от прости геометрични форми, които са най-великите снимки на много гербах.Той може да бъде предмет на редица промени.Когато краищата се отрязват по такъв начин, че те изглеждат като разделени краища на счупения парче дърво, с грешен зигзагообразным модел, това се нарича клац.
[2] Когато е показано, че размера на по-малко от стандартната, това умалително, наречено шевронель.Шевроните са се появили по-рано в историята хералдика, особено в Нормандия.В Скандинавия шеврон е известен като sparre; ранен пример се появява на герб Арвида Густавссона Спарре.

Декларирани свойства

Най-добри сделки