Мъжка Гривна от Неръждаема Стомана Vintage Biker Линк Черно Гривна за Мъже от Aienid

Мъжка Гривна от Неръждаема Стомана Vintage Biker Линк Черно Гривна за Мъже от Aienid

Продуктът е наличен
BGN 27.40
Сума:

∞ История на марката
Основател Aienid на име Анди, дизайнер, който е луд за създаване на бижута.Неговият ентусиазъм в областта на дизайна бижута произтича от романтичната си любовна история!През 1986 година Анди се влюбва в една красива и благородна жена.За да се ожени за тази благородна дама, Анди е разработил 99 различните пръстени и направил й предложение.Трябва да отбележа, неговата искреност прави впечатление за това момиче и да покори сърцето й.
Най-накрая те станаха семейни издръжка!Оттогава Анди все повече и повече запален дизайн на бижута.Орнаменти в основата на изготавливались от неръждаема стомана, след това от позлатен, посеребренного сребро 925 проба и т.н.
Анди каза една дума : аз искам, за всеки е възможността да се живее с прекрасни скъпоценни камъни;
Това е любопитна смесица от любов и мечти, символ на самоочевидности.Тя събира безброй любов, печели разположението на хората по целия свят.
Услуги ∞
A. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
Б. гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.
C. Aienid Jewelry се стреми към удовлетворяване на нашите клиенти, а ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.
∞ Ни трябва
Бихме били благодарни, ако бихте могли да ни оставят положителен отзив или преглед на продукта, която ще бъде за нас е чудесен стимул за това, за да работят по-добре.

Декларирани свойства

Най-добри сделки