Yes4All Екологично чисти блок пяна за йога 9 x6x3 (опаковка от 2) - на Разположение са различни на цвят – Нескользящая и е устойчив на надраскване повърхност

Yes4All Екологично чисти блок пяна за йога 9 x6x3 (опаковка от 2) - на Разположение са различни на цвят – Нескользящая

Продуктът е наличен
BGN 4.12
Сума:

За да отключите своите ограничения!Повече не се притеснявайте за негибкости или напрегнати мускули, които ви пречат да изпълняват сложни пози от йога с набор от 2 блока с йога!
ЗАСТАНЕТЕ В ПОЗА, ПО-ЛЕСНО И ПО-УДОБНО
Ако почувствате напрежение по време на тренировка, вземете тези блокове, за да се избегне нараняване.да4все блокче за йога от пяна с висока плътност предоставя необходимата подкрепа за оптимално изравняване, по-дълбоки пози и стрии.Блок за йога Yes4 All, използван по ръцете, краката или седалка, може да се намали разстоянието между пода и тялото, безопасно, да се поддържа и да променят позите на йога, че ще ви помогне по-дълго да задържи пози с по-голям контрол.
НЕСРАВНИМО КАЧЕСТВО ЗА МЛАДЕЖТА И ЗАЕТОСТТА НА ВСИЧКИ НИВА
Изработени от мека, незалепващо, устойчива на надраскване външната пяна EVA, Yes4 All Yoga Blocks работят добре на всяка повърхност - здрава, но гъвкава, за да се постигне максимален ефект.Скосени ръбове са специално разработени за по-удобно и устойчиво захващане. Идеалната възглавница за йога за всички видове йога, като медитация, Бикрам / Гореща йога, Кундалини йога, хатха йога, ащанга йога, силова йога и много други.
УДОБНИ БЛОКЧЕ ЗА ЙОГА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО УДОБСТВО
Блокове Yes4 All за йога 2 различни размери 9 x 6 x 3 см или 9 x 6 x 4 инча (Lxwxh) е винаги готов да ви помогне да овладеете всички пози от йога по всяко време и на всяко място.Използвайте ги у дома, вземете със себе си в студиото или да сложите в чантата за пътуване, за почивка.
ГАРАНЦИЯ
1 година гаранция и връщане в рамките на 60 дни.

Декларирани свойства

Най-добри сделки