Приключи и за кръста от неопрен Delfin Spa за жени, рискът се увеличава топлината (Тоник за корема) - ЧЕРЕН

Приключи и за кръста от неопрен Delfin Spa за жени, рискът се увеличава топлината (Тоник за корема) - ЧЕРЕН

Продуктът е наличен
BGN 34.38
Сума:

ПРЕПОРЪЧАЙ НА ТОНУСА НА СТОМАХА СИ!Нашата женска обвивка за талията съдържа тънък слой неопрен, който работи в комбинация с вграден биокерамическим материал.Този материал ефективно отразява топлината на тялото под формата на далечните инфрачервени лъчи (FIR) и те кара да отделят повече ПОТ!Перфектно допълнение към вашите тренировки, което ще помогне за тонизиране на мускулите на средната част на тялото и / или да отслабнете от вода (за СПОРТИСТИ го обичат за това е предимство)!
Предназначен за изглаждане и придаване на контурите на корема си /долната част на гърба и по-удобно, отколкото алтернативни продукти.Подходящ за ежедневна употреба.Предназначена е за засаждане на гъста; предоставя някои стречинг.Някои клиенти казват, че по-нататъшното използване на нашия продукт, дори намалява тяхната болка в гърба! (потенциална допълнителна полза).
ХАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОДУКТА : се Регулира с помощта на ръба на велкро (продукт наслагва полочиха, когато оборачиваете му, за да се осигури здраво, но удобно прилягане).Външен джоб с велкро закопчалка за ключодържател/ мобилен телефон (подходящ за i Phone).
ОТЗИВИ на КУПУВАЧИ : "Отличен продукт, особено за жени, които току-що са родили! "".. ще се пази и те кара да се потя от инча!Благодаря ви!" "Това наистина ми помогна да се обучават прес..Също така осигурява отлична подкрепа на гърба!" "Джоб отлично се държи на моя i Phone". "Това, което съм забелязала, е, че кожата ми стана по-подтянутой.Обичам този продукт и определено бих препоръчал " .
Моля, ИЗМЕРЕТЕ СЕБЕ си, ПРЕДИ да ПОРЪЧАТЕ.Обиколката на талията е посочена в падащия списък размер (и по-долу).В интервала между размери?Резервирате по-малък размер.
НАЛИЧНИ РАЗМЕРИ :
МАЛЪК : До 28 см в талията
СРЕДНО : До 36 см в талията
ГОЛЯМ До кръста 46
Размерите са в инчове.
ЗАБЕЛЕЖКА : Измерване на талията ("дължина" изделия) са направени, когато продуктът лежеше върху плоска повърхност (велкро в комплекта не са включени).
ИСКАШ ЛИ ОЩЕ?Придобиване на всички наши различни колекции, като щракнете върху синия линк Delfin Spa над заглавието на продукта!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки