Ръководство за обучение по голф PivotPro В комплект Deluxe, подходящ за дясната ръка, размер обувки 7-14, включва бонус DVD от Джим Маклийн – Вие също така ще получите изключи?

Ръководство за обучение по голф PivotPro В комплект Deluxe, подходящ за дясната ръка, размер обувки 7-14, включва бонус

Продуктът е наличен
BGN 24.28
Сума:

Мога ли да направя пълни снимки с помощта на Pivot Pro?
Абсолютно ДА, уникален и универсален дизайн Pivot Pro ви позволява да отработите висококачествени снимки.Уникален дизайн Pivot Pro ви позволява да се практикува почти навсякъде, където ви харесва.Тренируйтесь на техния заден двор, в офиса, у дома или на тренировъчен полигон. (Моля, вижте инструкциите, приложени към вашето Pivot Pro, за безопасна практика).
Като Pivot Pro може да ми помогне с моя чипированием?
Pivot Pro ви кара да се пренасят по-голямата част от своето тегло (приблизително 70-30) на левия крак.Основен фактор за прилагането на последователни удари особеност се състои в това, че ръцете са вели клюшку напред при удар.Поставете топката в задната част на шкафовете, а ръцете преди топката това ще ви накара да се държат за ръка пред топката и не позволи на своя запястью доминират при удар.Това също ще ви помогне да остана фокусиран и да победим удари чипове правилен удар отгоре надолу.
Мога ли да се практикува с Pivot Pro в офиса или у дома?
Да, вие можете да тренирате на закрито или на открито - все пак, моля, използвайте Pivot Pro в помещението, достатъчно широк, за да размаха клюшкой за голф.Използвайте Pivot Pro само върху покрит с килим на повърхността, която е залепен, или да се инсталира от стена до стена и завързано натяжными летви.
Към поръчката приложен изключителен безплатен бонус DVD-диск от серията на "голф Уроци с Олеари" (на стойност $ 49,95). Лимит на една поръчка.

Декларирани свойства

Най-добри сделки