Taser Sabre с двоен кондензатор и led фенерче – Осигурява 1,6 Мощни болкоуспокояващи, микроелементи и 120 лумена - Кобур и видео уроци

Taser Sabre с двоен кондензатор и led фенерче – Осигурява 1,6 Мощни болкоуспокояващи, микроелементи и 120 лумена - Кобур

Продуктът е наличен
BGN 30.91
Сума:

По данни на Националния институт на правосъдието, този taser SABRE с таксата 1.600 C притежава изключително висока сила, което води до непоносими болки.Предоставите себе си изключителна останавливающей способност, когато ви трябва най-много.
Led фенерче за 120 лумена може да ви помогне да дезориентироваться в далечината, може би, което ви позволява да избяга на сигурно място, преди да се наложи да използвате функцията зашемети.Издающий страхотно звука 95 db, силен, както при влаковете на метрото, привлича внимание, предупреждават от хората наблизо.
За максимална достъпност на този taser е оборудван с кобур и външна обвивка, предназначена за по-удобно захващане.Устройството се зарежда с помощта на вграден щепсел, което дава възможност за спестяване на разход на батерия.
Вие сте виждали много твърдения за изключително високо напрежение - може би до 100 милиона волта.Тези астрономически цифри звучи впечатляващо, но в действителност, когато става въпрос за электрошокеров, тези твърдения са подвеждащи И физически невъзможно.За съжаление, в индустрията электрошокеров няма държавно регулиране, което прави потребителите уязвими пред продукти, които не са толкова силни, както те твърдят.
НАУЧЕТЕ ФАКТИ, ГЛЕДАНЕ НА ВИДЕО ПО-ГОРЕ!Такса, стойност в микроколомбах (С), показва силата на электрошокера в съответствие с долните вольтами.
Семейна фирма Security Equipment Corporation, собственост и управлявана повече от 40 години, е марка №1, който полицията и потребителите по цял свят се доверяват на черен пипер спрейове, и лидер в разработването на програми за сигурност и видео за крайните потребители.
Защитавай себе си днес!Сейф - това е умно!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки